FAQ

I vores FAQ kan du få svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os:

Er der mere, du har brug for at vide, er du meget velkommen til at kontakte os!

generelt

Vi udfører gerne arbejde i hele Danmark. Bor du i indre København (Kbh K., N., NV, S, V og Ø) er kørsel ud til dig inkluderet i prisen for projektet. For øvrige adresser bliver transportudgift indregnet i projektets pris. H.C. Andersen Koncernen er en bæredygtighed virksomhed, der ønsker at minimere klimabelastningen. Vores firmabiler er nøje udvalgt efter brændstoføkonomi, og af vores kørselsudgift går en vis procentdel til at klimakompensere. 

Indhent et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular, så kan du danne dig et overblik over hvad udgifterne for at udføre arbejde på din adresse bliver. 

Hvis man bor uden for områderne Kbh. K., V., Ø., N. samt NV, så betaler man for kørsel fra vort kontor i Sølvgade eller på Vallensbækvej.

Ja, det gør vi. Og vi går meget op i bæredygtighed. Vi har fået lagt en bæredygtig profil af vækstkonsulenterne fra Væksthuset Rosendal & Co A/S, og vi går meget op i at vores samarbejdspartnere også har en bæredygtig profil.

Du finder H. C. Andersen-koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro. Se vores kontaktside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.

Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele imens vi udfører arbejde for dig. Ønsker du at vide præcist hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: kr@hc-a.dk

Ja, det kan man naturligvis godt, både som privatkunde og erhvervskunde.

Vand- og varmearbejde

Det er ikke farligt, men det er generende og en anelse uøkonomisk for dit varmeregnskab.

Årsagen til at det banker i rørene er typisk, at differencetrykventilen er indstillet for højt. Sker dette, vil ventilerne i din radiator ikke lukke tilstrækkeligt tæt og ikke udnytte varmen optimalt. Den fingernemme kan løse problemerne ved at sænketrykket på ventilen lidt ned. Hvis ikke det løser problemet, så anbefaler vi, at I får en af vores teammedarbejdere ud og kigger på tingene. 

 

Vi tilbyder ydelser til både privat, erhverv og andels- og ejerforeninger. Med andre ord er det alle kunder, vi hjælper – og opgaverne svinger fra rutineservice til nybygsanitet i stor skala. 

Kontakt os for et personligt tilbud – det er 100% uforpligtende. 

Det er et temperamentsspørgsmål. Gulvvarme har den æstetiske fordel, at du ikke har en radiator, der optager plads ved væggen. Du skal heller ikke se på det hvide, firkantede kabinet. 

Omvendt har radiatoren den fordel, at dens fysiske struktur gør den velegnet til hurtigt at varme et rum op. En radiator er også den billigste løsning, særligt ved specielle gulve. 

Nej, det er det ikke. I dette tilfælde er der tale om to forskellige produkter. 

En varmtvandsbeholder kan, som navnet antyder, holde varmt vand standby – så der altid er varmt vand, når du åbner for hanen. Omvendt opvarmer en veksler vandet løbende, og først i det øjeblik, du har brug for det. En veksler er som regel kun aktuel, hvis du har fjernvarme i boligen. 

Som udgangspunkt, ja. Vi har samarbejdspartnere, der leverer armaturer mm. til en særdeles konkurrencedygtig pris. Det er holder vores arbejdspriser nede, og det er nemt for kunden.  

Vi respekterer dog altid, hvis kunden ønsker specielle installationer. I så fald installerer vi dem gerne, men forlanger at kunden indkøber dem separat. Kontakt os for at høre om dine muligheder for at få installeret helt specifikke elementer i dit badeværelse eller køkken.

sanitet

Ja, det afhænger helt af hvad kunden ønsker. Vi rådgiver naturligvis, så kunden får den løsning, der passer allerbedst til vedkommendes vådrum. Har man et lille badeværelse, er et tilmuret badekar, eventuelt med bruseløsning ideelt. Har man god plads, kan et fritstående badekar være en både god og æstetisk løsning, idet de fra fabrikantens side er lavet til at være blikfang. 

Det er et ganske individuelt spørgsmål, hvor det er nærmest umuligt at give et generelt svar. Det afhænger dels af den størrelse I ønsker, og dels hvor mange brusere og faciliteter I ønsker. Men kontakt os med projektet, så giver vi en uforpligtende pris og får jer længere i processen. 

Ja, Vi har stor erfaring med at servicere andels- og ejerforeninger, idet vi er en virksomhed fra hovedstaden, som netop har et stort kundegrundlag hos andels- og ejerforeningerne. Vi har stor erfaring med at betjene opgange med mere – kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Du kan bestille ydelser i den varighed, som vi i fællesskab vurderer at du har behov for.

Behovet varierer fra kunde til kunde. Vi kan lave små eftersyn og service, eksempelvis halvårligt/årligt. Vi laver også akut tilkald, og laver større projekter for eks. nybygsenterpriser. Har du blot brug for at få udskiftet elementer, har vi også en god pris på det. 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud