OM H.C. ANDERSENS VVS-INSTALLATØRER

Alt du skal vide om os hos H.C. Andersens VVS

H. C. Andersens VVS-installatører er din VVS’er i særklasse. Kvaliteten af vores arbejde er enestående, ligeså vel som at vores service er eventyrlig. Det er takket være vores suveræne service, at vi er blevet en del af H. C. Andersen Koncernen A/S.

H. C. Andersens VVS-installatør får du en dansk VVS’er af den gamle skole. H. C. Andersen-navnet er traditionelt, trygt og troværdigt. Og med en håndværker, som er en del af H. C. Andersen-konceptet, får du en håndværker, du vil fortælle andre om.

Som en del af H. C. Andersen-koncernen er vi også stolte af at kunne tilbyde en pris, der er til at forstå. En pris, der er lige ud af landevejen – ligesom i eventyrene.

Det du skal vide om os er, at alle henvendelser er 100% gratis og uforpligtende. Så uanset hvilke tanker du har gjort dig om din VVS, giver vi altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud. Det er ikke blot vores slogan, men også vores inderlige løfte til dig. Hos H. C. Andersens VVS slutter dine installationer (vand)tæt, så du kan bo i din bolig i fred og fordragelighed.

Som fagfolk har vi mange års erfaring med totalløsninger indenfor varme, vand og sanitet. Uanset hvor lille eller stor en opgave du måtte have, eller om du kommer som privat- eller erhvervsperson, er det altafgørende for os, at du får en helt eventyrlig oplevelse.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud