Sanitet

Vi udfører alt inden for sanitet. Om du skal have et nyt WC eller ny bruser, så monterer vi det for dig. Vi har altid gode priser på både montering og et stort udbud af sanitetsprodukter.

Det betyder, at vi giver dig en god pris hver eneste gang. Hos os er alt med i sanitet tilbuddet, så det er let og hurtigt for dig at gennemskue, hvad det kommer til at koste dig.

Sanitet for privatkunder

Om du skal have lavet helt nyt badeværelse eller foretage en udskiftning, så kan vi gøre det for dig. Når det kommer til sanitetsprodukter, har vi mange forskellige, du kan vælge i mellem.

Vi står både for levering og montering af alt inden for sanitet. Du skal ikke gøre andet end at bestille det hos os, så klarer vi resten.

Du er velkommen til kontakte os og fortælle os om, hvad du skal have lavet inden for sanitet. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Tilbuddet er inkl. alt. Det betyder, at hvis du f.eks. bestiller et nyt toilet hos os, er det inkl. toilet, levering og montering af det.

Sanitet for erhvervskontorer – til kontorbygninger med mere

Vi leverer alt inden for sanitet til erhvervskunder. Det kan være alt fra udskiftning af et gammelt toilet eller installation af baderum.

Mange virksomheder får i dag installeret baderum til deres ansatte. Tidligere var det mest hos håndværkervirksomheder, at man så det, men i dag ser man det inden for alle brancher. Det giver dine ansatte mulighed for at dyrke motion på vej til arbejdet og tage et bad, når de kommer frem. Hvis du vil høre mere om jeres muligheder for et baderum til jeres ansatte, er I velkommen til at kontakte os.

I er også velkommen til at kontakte os, hvis I har andre typer opgaver inden for sanitet, som I skal have løst. Med H. C. Andersens VVS får I altid et uforpligtende tilbud, som I ikke kan sige nej til.

Sanitet til nybyg

Vi laver samarbejdsaftaler med totalentreprenører, som ikke selv arbejder med sanitet. Vi gør alle vandrør klar til badeværelser og samtidig leverer og monterer vi alle sanitetsprodukter.

Alt I skal gøre er at ringe eller skrive til os, så vi kan tage en snak om, hvordan jeres projekt ser ud. Vi giver gerne sparring med hensyn til, hvad vi mener, at I skal bruge, hvis I ikke er 100% klar over det.

Når vi har alle informationer fra jer, giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven. Dette tilbud er inkl. alt, så I har et overblik over opgavens omfang. Herunder giver vi jer også en tidshorisont for hele projektet. På den måde kan I bedre planlægge jeres deadlines.

Vi ser frem til at høre fra jer. Kontakt os her.

H.C. Andersens vvs er autoriserede vvs-installatører.
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud