Vand

Vi ordner alt inden for vand i dit hjem eller jeres virksomhed. Det er vigtigt, at der er styr på jeres vand installationer, og det er også grunden til, at I skal have dem lavet af en professionel VVS-installatør.

Vi har gode priser, og I får altid et uforpligtende tilbud på opgaven, inden vi går i gang. På den måde ved I, hvad det hele kommer til at koste, inden I accepterer vores tilbud.

VVS for privatkunder

Det er vigtigt, at der er styr på alle ting i dit hjem, som omfatter vand. Hvis du har et vandrør, der er gået i stykker, kan det ende med at koste dig dyrt.

Vi arbejder med alle former for vandinstallationer i alt fra køkken, badeværelse til arbejde på vandrør.

Hvis du oplever nogle problemer, eller hvis du har en konkret opgave, som du skal have løst, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står altid klar til at hjælpe privatkunder med deres vandinstallationer.

VVS for andels- og ejerforeninger

Hvis der er noget galt med dine vandinstallationer i din lejlighed, skal du selv tage kontakt til os. Her vil du gå under privatkunde. Men hvis det er et projekt for hele ejendommen, så får hele foreningen et samlet tilbud på opgaven, som I kan diskutere på jeres generalforsamling.

Det kan f.eks. være, hvis I skal have skiftet faldstammer i hele ejendommen. Vi har også mulighed for at være tilknyttet jeres andels- ejerforeninger som VVS firma, så I altid kan ringe til os, hvis der sker noget uventet i ejendommen.

Hvis I har et projekt eller mindre vedligeholdelsesarbejde i foreningen, er I velkommen til at kontakte os. I får selvfølgelig et uforpligtende tilbud på opgaven, inden vi går i gang.

VVS for erhvervskunder

 

Vi servicerer også erhvervskunder. Det gælder både på store nybygningsprojekter og til arbejde på virksomheders vandinstallationer.

På nye huse eller store byggepladser skal alle vandinstallationer laves samtidig, og det kan vi gøre for jer til en god pris. På store projekter giver vi et samlet tilbud på opgaven med en tidsplan. Tidsplanen hjælper jer med, hvornår I kan gå i gang med andre ting.

Vi har også mulighed for at servicere din virksomhed, hvis I skal have lavet noget på jeres kontor med vandinstallationer. I kan ringe til os og forklare os opgaven, så giver vi gerne et tilbud på opgaven.

Vi ser frem til at hjælpe jer med jeres vandinstallationer. Kontakt os her.

Eksempel på udført VVS-vandarbejde

Omlægning af eksisterende vandløsning.

Udskiftning af armatur og blandingsbatteri (kunden indkøber selv materialer, med mindre andet ønskes.)

Vandafledning i vådrum, køkken og kloak. 

H.C. Andersens VVS er autoriserede VVS-installatører. 
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud