Varme

Hos H. C. Andersens VVS kan vi hjælpe dig med alt inden for varme installationer. Vi tilbyder både opsætning af nye elementer til varme og løbende service på de installationer, du allerede har.

Løbende service

Mange venter først til det er gået galt med at få kigget på deres varme installationer. Det er dumt, da mange ting kan tages i opløbet, hvis du lader os stå for løbende service.

Med løbende service kan du ofte spare mange penge, da vi får udskiftet dine installationer med moderne, smartere løsninger. Ellers justerer vi dem, du allerede har, så de bliver mere effektive.

Vi anbefaler, at du laver en aftale med os om løbende service, så du er sikker på, at alt er, som det skal være i din bolig.

Nye varmeinstallationer

Hvis du skal bygge helt nyt eller have udskiftet dine nuværende varmeinstallationer, klarer vi det for dig. Vi er eksperter på området, og vi giver dig altid gode priser på opgaver. Hos os er alt inkluderet i prisen, så du ved, hvad det hele koster, inden vi går i gang.

Varmeinstallationer kan være alt fra varme i gulvet til dine radiatorer.

Hvis du allerede ved, at du skal have nye varmeinstallationer, er du velkommen til at kontakte os, så du kan få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Privatkunder

Vi servicerer privatkunder, så hvis der er noget, du skal have fikset i din lejlighed eller hus, gør vi det for dig.

Med et godt varmesystem sparer du i længden mange penge, da det er dyrt og ineffektivt, hvis der ikke er styr på det.

Vi hjælper dig med alle former for varmeinstallationer, så du får et miljøvenligt hjem. Det er både godt for miljøet og din pengepung.

Erhverskunder

Vi servicerer alle typer af erhvervskunder. Hvis du er en mindre virksomhed kan vi både installere nye varmeinstallationer eller yde service på dem, som I allerede har i virksomheden.

Det er især vigtigt med gode varmeinstallationer for jeres ansatte, da et dårligt indeklima kan gøre dine ansatte syge. Desuden koster ineffektive varmeinstallationer mange penge. Så det er også en økonomisk god beslutning at have styr på jeres varmeinstallationer.

Hvis du er en entreprenørvirksomhed som skal i gang med et stort nybygningsprojekt, så står vi gerne for at levere alle varmeinstallationer til jer.

Vi giver et samlet tilbud og tidsplan på opgaven, så I kan planlægge hele projektet.

Uanset din type af virksomhed, er du velkommen til at fortælle os mere om dit projekt. Derfra giver vi dig et uforpligtende tilbud på dine varmeinstallationer. Kontakt os her. 

H.C. Andersens VVS er autoriserede VVS-installatører. 
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud